Vozači BMW-a su na lošem glasu, evo kako parkiraju

Vozači BMW-a su na lošem glasu, evo kako parkiraju
Foto: Facebook/Parkiram kao idiot

MNOGE studije pokazale su kako su vozači BMW-a najbezobrazniji od svih, a sudeći po iskustvu mnogih, ništa bolji nisu ni kada se zaustave.

U prošlih nekoliko godina mnoge studije pokazale su kako su vozači BMW-a najbahatiji i najbezobrazniji od svih. Nevezano za meridijane i paralele, studije redom potvrđuju stereotip o vozačima BMW-a. Začudo, posljednja u nizu studija na prvo mjesto s negativnim predznakom nije stavila vlasnike BMW-a. Radilo se o nevjeri, a jedino gori bili su oni u Audiju.

 

Sudeći po dostupnim primjerima, vozači BMW-a ne vole poštovati zakone ni kada je u pitanju parkiranje. Ako ne vjerujete, pogledajte primjere u nastavku koje donosimo u suradnji s FB zajednicom Parkiram kao idiot.

Najnevjerojatniji primjeri su gdje vozač svjesno krši nekoliko pravila pri parkiranju, a pri tome nekoliko metara dalje ima označeno parkirno mjesto. Primjer s Trešnjevke to najbolje potvrđuje: 

Tako u pokušaju da se auto parkira na sigurno, u hlad, ništa drugo nije bitno, ni prolaz za pješake, ni pješački prelaz, a ni činjenica da koji metar dalje postoji parkirno mjesto. Primjer je iz Dubrave:

Vozaču BMW-a serije 1 je sigurnost na prvom mjestu. Velik je to auto, treba uzeti prostora, recimo dva parkirna mjesta. Pametno, ako nemaš kasko, rekli bi neki.

Dobra je vijest da se u manevru parkiranja nije ukopao i skinuo sloj trave ili maćuhica. Ostavio je i dovoljno mjesta za pješake.

Idući primjer iz Rijeke je vrlo ozbiljan kandidat. Doista je teško dokučiti što je bilo u glavi vozača.

Vozači BMW-a nisu izuzetak, ali je dojam kako najviše vole parkinge za invalide. 

Neki su još nisu navikli na velike limuzine, pa imaju problema u doziranju "ajnšlaga". 

Naravno, sasvim je jasno kako ljudska neobzirnost, a poglavito glupost, nije vezana uz jednu marku. Da ima bisera i među ljubiteljima drugih marki, možete vidjeti u nastavku. 

Krećemo s jednim Mercedesom, bilo kakav opis nije potreban.

Na parking rezerviran za invalide vole zastraniti i vozači Volkswagena.

Završavamo još jednim ozbiljnim kandidatom za parkiranje godine. Radi se o vozaču Opel Corse. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara