Zlato za Renaultovu eko-akciju

Zlato za Renaultovu eko-akciju

RENAULT Nissan Hrvatska je osvojio zlatnu medalju za akciju Očistimo Hrvatsku od olupina powered by Renault.

U nagradnom natječaju za najbolji projekt u 2007. godini, sudjelovalo je i zadovoljilo propisane kriterije 29 projekata iz cijeloga svijeta. Nakon prvog kruga održanog u veljači, stručni žiri grupe Renault odabrao je šest projekata. Zemlje u kojima su ti projekti realizirani su Brazil, Francuska, Turska, Indija i Hrvatska. Na samoj konvenciji je, usprkos žestokoj konkurenciji, glasanjem svih sudionika, akcija u organizaciji Renaulta Nissan Hrvatska,  Auto blica i CIOS-a proglašena najboljom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom odabira pobjedničkog projekta presudni kriteriji bili su inovativnost akcije, transverzalnost i globalni utjecaj. Nagradu je u ime Renault Nissan Hrvatske preuzela Karolina Perišić, direktorica odnosa s javnošću za marke Renault i Dacia.

Marie-Francoise Damesin, direktorica komunikacija i Senior VP Renaulta tom je prilikom izjavila : "Akcija Očistimo Hrvatsku od olupina je zasluženo proglašena najboljom. Zahvaljujući njoj, Renault se u Hrvatskoj zaista dokazao kao društveno odgovorna tvrtka. Ovaj je projekt usmjeren na povećanje ekološke svijesti, ali i na uklanjanje potencijalnih izvorišta ekoloških onečišćenja. A Renault kao ekološki osviještena kompanija na globalnoj razini svojim aktivnostima i projektom eco2 na području očuvanja okoliša, posebno inzistira na upravljanju otpadom kao temeljem održivog razvoja."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara