Index želja

Index želja

Božić se bliži, a mnoga djeca i starije osobe koji ga neće dočekati u toplom obiteljskom domu zaslužuju da i njima bude sretan. Sudbine te djece i starijih ljudi često ovise o divnim odgojiteljima i skrbnicima. Ovise i o zajednici, o nama. Pokažimo im da nisu sami, pobrinimo se da nitko od njih ne ostane bez poklona. Svi imaju pravo na sretan Božić.

Index.hr od 2011. godine sluša i zapisuje želje korisnika domova za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, a Indexovi posjetitelji velikog srca ih ispunjavaju. U zadnjih par godina zapisujemo i želje korisnika domova za starije osobe. U ovih 12 godina ispunjeno je preko 35.000 želja koje inače ne bi bile ispunjene.

Ako imate informacije o domovima koji bi se naknadno željeli uključiti u akciju, javite nam se na indexzelja@index.hr ili na Facebook stranicu akcije.

Domove koji skrbe o djeci bez roditelja i starije osobe i ove godine pitali smo što žele. Ispod teksta pogledajte popis želja korisnika.

Potražite na popisu dom u svom gradu ili blizu njega i jednom djetetu ili jednoj bakici ili djedici ispunite želju. Time nećete promijeniti cijeli svijet, ali ćete njima na jedan dan uljepšati njihov svijet.

Unosom svojih podataka obvezujete se ispuniti želju. Ukoliko upišete ime ili inicijale isti će biti javno vidljivi. Email će se pohraniti kod voditelja obrade (Index promocija d.o.o.) radi izvršenja obveza iz važećih propisa RH.

Adresa doma na koju se šalju pokloni nalazi se ispod naziva doma.
Ukupno želja: 4931
Ispunjenih želja (obećanja): 4931
Neispunjenih želja: 0