Mario Valentić na prvom festivalu za žene u Dubrovniku

Foto: Press Foto

MARIO VALENTIĆ, profesor kineziologije i žestoki promotor zdravog življenja u Hrvatskoj u travnju će sudjelovati na prvom internacionalnom festivalu za žene La Femme u Dubrovniku. Mario će u Dubrovniku održati radionice pilatesa, fitnessa, otkrit će niz jednostavnih vježbi za buđenje ujutro te će predstaviti svoj program OfficeFIT, koji promovira koncept društveno odgovornog poslovanja kroz građenje svijesti o važnosti zdravlja i sigurnosti na radnom mjestu, posebno pri radu s računalom.

"Jako se veselim tom projektu! Odličan je koncept i ideja i duboko vjerujem u njegov uspjeh kao i u to da će svi oni koji nam se pridruže zaista uživati i naučiti nešto novo što će moći implementirati u svoj svakodnevni život. Osobno, kao domaćin zadužen za kreiranje ravnotrbušnosti, kamenoguznosti i zavidne sape, obećajem da će svaka sudionica otići kući pjevajući s ugodnom upalom mišića cijelog tijela!", izjavio je nasmijani Mario.

La Femme festival pred žene postavlja jedan jedini zadatak - na nekoliko dana fokusirati se samo i jedino na sebe. Dnevne radionice iz područja plesa, fitnessa, ljepote, osobnog razvoja i zdravlja, cjelodnevni wellness te večernji zabavni program ženama nude nebrojeno mnogo prilika za nova, životna iskustva, opuštanje i pomak od svakodnevice koji je velikom broju njih uistinu prijeko potreban.
 
Prvi La Femme festival održat će se 10. - 13. travnja 2014. godine u Dubrovniku. Više o programu, cijenama i paketima pogledajte na službenoj web stranici www.lafemmefest.com ili na stranicama službene partner agencije Atlas.
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara