Započeo Aerobic&Fitness Camp u Vodicama

Foto: Press Foto

JUČER je u Vodicama započeo 8. Aerobic&Fitness Camp te privukao brojne zaljubljenike u tjelovježbu i zdrav život!

Polaznici iz svih dijelova Hrvatske cijeli će vikend zajedno vježbati i uživati u fitness savjetima i vježbama profesionalnih trenera.

Što je Aerobic&Fitness Camp?

Nakon uspješno organiziranih šest Aerobic&Fitness Campova u mađarskom Velenceu, Udruga Mojo za 2014. godinu priprema novu poslasticu za sve ljubitelje sporta i plesa. Naime, i ove godine, drugi put u Hrvatskoj i Vodicama, na 8. Aerobic&Fitness Campu očekuju nas fitness radionice, seminari, prezentacije, partyji i mnogi drugi zabavno – sportski sadržaji, a sve s ciljem promicanja zdravog i kvalitetnog življenja, poticanja brige prema samom sebi kroz sportsku rekreaciju, ples i zabavu!

Gdje se održava Aerobic&Fitness Camp?
 
Kamp se održava na četiri različite lokacije: u Sportskoj dvorani hotela Olympia, Otvorenim bazenima hotela Olympia, plaži hotela Olympia i Lounge Baru Hookah u Vodicama.
 

Tko je ekipa koja sve ovo organizira?

Većina velikih priča i projekata počinje na nekoj ležernoj kavi. Takva je stvar i sa Udrugom Mojo, glavnim organizatorom Aerobic&Fitnerss Campa. Jedno lijeno popodne javila se ideja o osnivanju udruge, koja će za cilj imati promicanje drugačijeg lifestylea i kulture. Dagmar & Marija su osobe koje stoje iza Moja, povele su se za idejom: Budi promjena koju želiš vidjeti. Zdravlje, trening , pozitivan stav prema životu te stručnost; sve na jednom mjestu.Okupljajući velike znalce fitnessa na jednom mjestu, u jednom ambijentu, kao što je morska obala, želimo pobuditi, vratiti ili obnoviti Mojo, kako bi svi bili spremni za novu sezonu i nove životne izazove.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?