Halle Berry se pohvalila ravnim trbuhom koji duguje popularnoj dijeti

Halle Berry se pohvalila ravnim trbuhom koji duguje popularnoj dijeti
Foto: Instagram

GLUMICA Halle Berry možda ima 52 godine, ali izgleda barem upola mlađe. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u raskopčanoj traper jakni ispod koje nije odjenula ni grudnjak i tako još jednom zadivila svojim ravnim trbuhom.

"Tražeći kasnonoćni zalogaj", napisala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Halle Berry (@halleberry)

Svima je jasno da je ono za čime traga na popisu namirnica koje su dozvoljene u ketogenoj dijeti koju prakticira dulje vrijeme. Kune se da je ona djelotvorna kad je u pitanju održavanje zdrave težine, ali i dijabetes.

"Mislim da je najvažnije ono što i kada jedete. Većinu života imam dijabetes i uvijek sam hranu morala shvaćati ozbiljno. Godinama slijedim ketogenu dijetu. Mrzim riječ dijeta, ali želim vas ohrabriti da o ovome razmišljate kao o promjeni životnog stila, a ne dijeti", napisala je nedavno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Halle Berry (@halleberry)

Tvrdi da keto dijeti koja se temelji na smanjenom unosu ugljikohidrata i povećanom unosu masti duguje i mladolikost. Međutim, osim prehrane, iznimno je disciplinirana i po pitanju tjelovježbe. 

Njena rutina uključuje trening snage, kardio i pliometriju, a sve to radi pod stručnim nadzorom trenera Petera Leeja Thomasa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara