Influencerica prestala uređivati bokove u photoshopu zbog jako dobrog razloga

Influencerica prestala uređivati bokove u photoshopu zbog jako dobrog razloga
Instagram

UDUBINE na bokovima ima većina ljudi, kod nekih su izraženije više, kod drugih manje. Iako ih mnogi na Instagram fotkama izbjegavaju ili uklanjaju pomoću photoshopa, pravo osvježenje je influencerica koja ih se ne srami pokazati.

Danielle Mansutti iz Londona, poznata po svojim savjetima za ljepotu i putovanja, napisala je poruku o udubinama na bokovima zbog kojih se ona sama dugo vremena osjećala nesigurnom.

 

Objavu dijeli Danielle (@danimansutti)

''Udubine na bokovima'', napisala je i dodala: ''Nešto što ima toliko žena i muškaraca, a ipak se toliko skriva. Udubine imam oduvijek, a cijeli život se osjećam kao da sam jedina na svijetu s tim problemom.''

Mansutti je provodila dosta vremena uređujući bokove u photoshopu kako bi se uklopila među druge influencere. Ali shvatila je koliko je opasno za druge žene koje imaju udubine. Nakon gledanja takvih fotografija osjećaju se neprivlačno i dobivaju iskrivljenu sliku o tome kako izgleda normalno tijelo.

''Ako imate udubine na bokovima, baš kao i ja, pogodite što - to je normalno! Ponekad ih volim, ponekad ne, ali sam ih prihvatila kao dio sebe i normalnu stvar'', zaključila je Mansutti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara