Internet se ruga Donaldu Trumpu Jr.-u i njegovom prelošem izvođenju deadlifta

Internet se ruga Donaldu Trumpu Jr.-u i njegovom prelošem izvođenju deadlifta

Foto: Instagram

KAKAV tata, takav sin.

O muškarcima iz obitelji Trump ne trebamo više ništa govoriti, jer već sve znate. A zvijezda naše današnje fitness priče je Donald Trump Jr. i njegov video s Instagrama na kojem izvodi popularni "deadlift" i to potpuno krivo od početka do kraja.
 
Iako cijenimo njegovu iskrenost ispod posta, gdje je objasnio kako njegova forma nije u zavidnom stanju, sve dok nismo upalili video nismo bili svjesni koliko u tome ima istine.
 
A ako vas nakon ovih nekoliko sekundi ne zabole glava, leđa i cijelo tijelo, ne znamo kada će.
 
 
Pa što je pošlo po zlu? Njegova početna pozicija, ramena i vrat, to je pošlo po zlu od samog početka. Donald tako nije stisnuo jezgru na početku izvođenja popularne vježbe, a tako ju je i nastavio izvoditi. Ljudi se obično slome tijekom izvođenja pokreta, no on je to uspio napraviti već na početku. Drugim riječima, ako vježbu ne uspijete ni započeti dobrim položajem, loše ćete je i izvesti te s njom završiti.
 
"Donji dio leđa nije držao kako treba, no ni gornji dio nije bio u mnogo boljem položaju. Kada se namjestite te uhvatite šipku, trebate stisnuti lopatice i zategnuti mišiće leđa, što vam pomaže zaštititi ramena i učvrstiti kvalitetno držanje tijela", otkriva profesionalni trener Ebenezer Samuel za Men's Health.
 

Također, dotični je pogriješio i u položaju vrata koji je bio previše zabačen prema natrag i visoko. Umjesto toga, pogled je trebao biti prema naprijed i lagano prema podu, kako bi gornji dio kralježnice bio u što neutralnijem položaju.

Iako cijenimo njegov trud i želju da bude fit, savjetujemo unajmljivanje jako dobrog privatnog trenera prije nego što nastupe ne baš bezazlene ozljede.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara