Jenna Jameson fotkom odaslala važnu poruku svima koji vode bitku s kilogramima

Jenna Jameson fotkom odaslala važnu poruku svima koji vode bitku s kilogramima
Foto: Instagram

JENNA JAMESON čvrsto vjeruje da je svako tijelo - bikini tijelo. 

Bivša zvijezda filmova za odrasle objavila je fotografiju na svom Instagram profilu kojom je usporedila svoj prijašnji izgled s onim sadašnjim, a sve to kako bi naglasila da ljudi mogu nositi sve što žele, bez obzira na višak kilograma.

"Pozitivan odnos prema tijelu, bez obzira na višak ili manjak kilograma, jako je važan. Kao što imate prilike vidjeti na mojoj prvoj fotografiji, na kojoj sam se jedva uvukla u mali crni bikini. Zašto ne? I dalje sam se osjećala lijepom. Nitko me nije osuđivao zbog toga i to mi je pomoglo da steknem samopouzdanje", napisala je Jenna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jenna Jameson (@jennacantlose)

"Nemojte nikada nikome diktirati što je prihvatljivo, a što nije. Svi imamo celulit i svima nam se trese kad hodamo", rekla je majka troje djece koja sa suprugom i dvogodišnjom kćeri Batel Lu živi na Havajima.

"Ne želim se zamarati onima koji govore da moram biti jako mršava kako bih bila voljena. Kad se pogledam u ogledalo, vidim samo zdravlje i neizmjernu sreću. To je sve što mi je potrebno kako bih nastavila kroz život", poručila je.

Jameson je u godinu dana smršavjela skoro 40 kilograma. Na dijetu se odlučila jer joj je višak kilograma otežavao svakodnevno trčanje za kćerkicom Batel Lu koja je nedavno proslavila drugi rođendan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara