Kate Hudson najavila bikini sezonu, fanovi je napali da time šalje lošu poruku

Kate Hudson najavila bikini sezonu, fanovi je napali da time šalje lošu poruku
Foto: Instagram

GLUMICA Kate Hudson u listopadu prošle godine postala je majka treći put. Od tada pa do danas svoje slobodno vrijeme provodi u teretani kako bi tijelo dovela do savršenstva, ali i pripremila ga što je bolje moguće za ljeto koje je pred vratima. 

Upravo je njen hashtag na tu temu izazvao pravu raspravu - "bikini sezona dolazi", napisala je glumica i pokrenula lavinu komentara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate Hudson (@katehudson)

"Budi oprezna. Tinejdžeri te prate. Ne treba im nametati nešto poput 'bikini sezona dolazi'", poručila joj je jedna pratiteljica. 

"Nije ona zabrinuta za to previše. Ionako je sve to Hollywood", dodala je druga. 

"Treba govoriti javno o vježbanju zbog zdravlja i jačanja uma. No govoriti o vježbanju samo kako bismo lijepo izgledali na plaži, nije u redu", pisalo je u jednom od komentara. 

"Ako želi vježbati kako bi se dovela u formu za ljeto, to je njen izbor. Promocija brige o sebi nije kriminalno djelo. Dajte se opustite svi redom", u njenu je obranu stala njena obožavateljica. 

"Rodila je nedavno i nije loše ako želi dobro izgledati", poručila je još jedna od njih. 

Samo 20 dana nakon porođaja Kate je osjetila potrebu da se vrati treninzima i najavila da mora smršavjeti 25 kilograma. Ako je suditi prema posljednjim objavama, na dobrom je putu. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara