Miss bikinija se okušala u testu spremnosti za pripadnike Ratne mornarice SAD-a

Miss bikinija se okušala u testu spremnosti za pripadnike Ratne mornarice SAD-a
Foto: Instagram

ASHLEY KALTWASSER, koja se tri puta okitila titulom Miss bikinija, dokazala je koliko je snažna podvrgnuvši se testu tjelesne spremnosti za pripadnike Ratne mornarice SAD-a. Video u kojem radi sklekove i trči postao je pravi viralni hit. U manje od mjesec dana skupio je 2,5 milijuna pregleda.

U sklopu ovog fitness testa sudionici imaju dvije minute da naprave što više trbušnjaka, a potom u istom vremenskom roku koliko god mogu sklekova. Nakon toga moraju istrčati 2,4 kilometra. Dozvoljeno im je i hodati, ali važno je doći do cilja u što kraćem roku.

"Najviše me brinu trbušnjaci jer, iskreno, nisam vježbala trbuh tri godine", objasnila je Ashley na početku izazova Austenu Alexanderu koji ju je vodio kroz test tjelesne spremnosti.

Austen joj je pokazao ispravan način izvođenja trbušnjaka i sklekova prije nego što ih je počela raditi.

"Nemoj da te ovi trbušni mišići zavaraju", poručila mu je i podignula majicu te otkrila tvrd trbuh.

Iako joj je na samom kraju bilo teško, Ashley je uspjela napraviti 62 trbušnjaka u dvije minute. Austin je otkrio da ih on napravi oko 78.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ashley Kaltwasser (@ashleykfit)

Miss bikinija je u dvije minute uspjela napraviti 58 sklekova. Potom se odmorila deset minuta, a onda istrčala zadanu kilometražu u samo 11 minuta i 14 sekundi.

"Osjećam da trebam proteinski shake", zaključila je nakon što je dokazala da je tjelesno sposobna priključiti se Ratnoj mornarici SAD-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara