Ne vjerujte svemu što vidite: Evo kako nastaje tijelo dostojno Instagrama

Ne vjerujte svemu što vidite: Evo kako nastaje tijelo dostojno Instagrama
Foto: Instagram

ONO što vidite na društvenim mrežama često nije stvarnost. To je dokazala Kate Wasley koja je objavila video kojim je ilustrirala koliko se fotošopa često koristi kako bi nastale savršene Instagram fotke.

U kratkom isječku pokazala je da u nekoliko sekundi može nestati celulit, bokovi postati tanji, a struk uži.

''Možda je fotošop, možda poza, a možda osoba s kojom se uspoređujete ima potpuno drugačiji oblik tijela od vašeg. Kad se uspoređujete s nekim na internetu, mislite o svojim manama, a gledate najbolje komadiće onoga što je netko odlučio podijeliti sa svijetom'', napisala je Wasley.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate Wasley (@katewas_)

Njena poruka je prilično jasna i jednostavna: Instagram nije stvaran život i uspoređivati se s nekim koga vidimo na fotografijama nije pravedna borba.

Ova iskrena objava oduševila je stotine fanova.

''Tako iskreno! Hvala ti što si napisala ove riječi i objavila fotografiju. Doista trebamo biti realniji prema ljudima koje vidimo na Instagramu'', komentar je jedne pratiteljice.

Wasley je u kolovozu objavila vlastitu fotografiju u bikiniju kojom je htjela osnažiti druge da prihvate vlastitu figuru, bez obzira na veličinu i oblik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate Wasley (@katewas_)

''Tjelesno zdravlje je važno, ali ne smijemo zaboraviti ni na mentalno. Budite dobri prema sebi. Podsjetite se da smo svi ljudi s vlastitim nesigurnostima i to je u redu. Budite svoji'', upozorila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara