Sonja Kovač i trener Ante Burazin pokazali kako trenirati na otvorenome

Sonja Kovač i trener Ante Burazin pokazali kako trenirati na otvorenome
Foto: Toni Mijač

NAŠA najpoznatija blogerica Sonja Kovač i fitness trener Ante Burazin posljednje dane u studenome su odlučili provesti vježbajući na otvorenome. Iako treninge s klijentima trener Ante Burazin, poznatiji pod nadimkom Fit Medo, odrađuje u teretani, nekad je dobro izaći i na svjež zrak i odraditi trening u prirodi.

Tako su Sonja i Ante sunčan dan umjesto u teretani proveli na Savskom nasipu koji je odlično mjesto za odraditi treninge, a i vjerojatno najpopularnije mjesto za trčanje u Zagrebu. Set bučica, lopta, girja i elastična guma bile su dovoljne da se napravi kvalitetan trening na otvorenome za cijelo tijelo. Sve je stvar mašte, napominje ovaj sve popularniji trener, koji svakodnevno uveseljava brojne klijente raznolikim treninzima.

Nakon trčanja na Savskom nasipu, koji je idealan zbog zemljane/mekane podloge te pogleda na rijeku Savu i prirodu, uslijedio je trening snage. Elastična guma s dvije ručke odličan je rekvizit kako za kvalitetno zagrijavanje tako i za trening, a izvrstan je rekvizit za učvrstiti se i dobiti mišićni tonus.

Girja je poslužila da se njome izvede mrtvo dizanje koje je izraz snage cijelog tijela, pokrenut će mišiće leđa, stražnjice i zadnje lože. A Sonja je uz pomoć girje odradila i čučanj poznatiji kao Goblet čučanj koji razvija mobilnost kukova, jača noge i stražnjicu!

Bučice su bile idealne za varijantu iskoraka s odručenjem za ramena, koja je ujedno Sonji i najzahtjevnija vježba. S bučicama je odradila i set vježbi za bicepse.

Trening se obavezno započinje i završava trbušnjacima, koje je modna blogerica u ovom slučaju odradila uz pomoć pilates lopte.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara