Sumnjate da alkohol utječe na težinu? Pogledajte što je napravio Jenni Jameson

Sumnjate da alkohol utječe na težinu? Pogledajte što je napravio Jenni Jameson
Foto: Instagram

BIVŠA zvijezda filmova za odrasle Jenna Jameson prije skoro godinu dana okrenula je novu stranicu u životu i odlučila promijeniti svoje navike. Počela je prakticirati keto dijetu i povremeni post, čemu duguje gubitak 30 kilograma, ali se i odrekla svih poroka, točnije alkohola. Sada je svjesna koliko je ispijanje alkoholnih pića utjecalo na njenu težinu i cjelokupno zdravlje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jenna Jameson (@jennacantlose)

“Važno je razgovarati o posljedicama trijeznosti. Sirovi osjećaji, strah, nesigurnost kako se nositi s promjenama. Daleko je više dobrih, to je sigurno. Ovo pokazuje kakav učinak alkohol ima na vaše tijelo. Trijeznost će sve promijeniti. Ne samo da ćete misliti jasnije i biti sposobniji već ćete i smršavjeti. Trijeznost i keto dijeta su pobjednička kombinacija”, napisala je na Instagramu uz fotografiju u crnom bikiniju prije godinu dana i danas.

Sudeći prema njenoj objavi iz prosinca 2018., Jameson je nedavno proslavila tri godine i tri mjeseca bez alkohola rekavši da je to “najbolji dar koji je ikad poklonila” referirajući se na samu sebe i svoju obitelj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jenna Jameson (@jennacantlose)

“Mrzila sam fotografije prije i poslije sve dok i sama nisam uočila napredak. Ako ste na početku ili tek razmišljate o promjeni, poslušajte moj savjet i bilježite takve fotografije”, poručila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara