Supruga Willa Smitha u oskudnom bikiniju iznenadila isklesanim tijelom

Supruga Willa Smitha u oskudnom bikiniju iznenadila isklesanim tijelom
Foto: Instagram

OBITELJ Willa Smitha uživa u krstarenju Mediteranom, a posebnu pažnju izaziva njegova zgodna supruga. Naime, svi znaju da se Jada Pinkett Smith može pohvaliti vitkom linijom, ali je rijetko imamo prilike vidjeti u oskudnom izdanju poput onog kojim se upravo pohvalila na Instagramu.

Naime, ova lijepa 47-godišnjakinja je pozirala u oskudnom zelenom badiću, a u prvom planu je bilo njeno isklesano tijelo na kojem bi joj pozavidjele i duplo mlađe dame.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) on

No ako ste pomislili kako takvu liniju može zahvaliti isključivo dobrim genima i već sami sebe uvjerili da nema smisla da uopće krećete u teretanu, prevarili ste se. Jada je još 2012. godine u jednom intervju priznala da joj hrana uopće ne predstavlja užitak.

"Ne jedem iz zadovoljstva. Moja je baka bila zacijelo jedina zapadna Indijanka koja nije znala kuhati. Bila je grozna kuharica. Naučila me da ne jedemo hranu zbog njezina okusa, već zbog hranjivih sastojaka. Toga se držim i danas, tako da jedem sve što je zdravo", ispričala je tada te priznala da se većina njene prehrane bazira na proteinima, zelenilu i zdravim ugljikohidratima jer joj upravo ta kombinacija daje dovoljno snage da izdrži naporan tempo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara