Učinkoviti kućni tretman protiv celulita za koji još niste čuli

Učinkoviti kućni tretman protiv celulita za koji još niste čuli
Foto: Instagram
 
U BORBI protiv celulita dobro će doći svaki savjet, iako znamo da je nemoguća misija ukloniti ga zauvijek. No ženama je vjerojatno drago čuti da za borbu protiv celulita ne moraju nužno posjećivati kozmetičke salone. Dobar tretman mogu obaviti i kod kuće.
 
Prirodnim preparatima iz kuhinje.
 
Za posljednji koji smo čuli zaslužna je jedna od vodećih londonskih stručnjakinja za kožu Nataliya Robinson. Ona predlaže kombinaciju meda, sode bikarbone i malo vode. Smjesa se treba umasirati u kožu jer će med i masaža potaknuti cirkulaciju i poboljšati protok limfe.
 
Med je prirodni lijek koji će detoksicirati i "ispeglati" kožu te tako smanjiti vidljivost celulita, tvrdi ona. Slično kao i mnoge anticelulitne kreme, no kod njih nikada niste sigurne što ste još stavile na svoju kožu osim prirode.
 
Preparat napravite u omjeru žlica meda, žlica sode bikarbone, a dodajte i malo vode da ga možete lakše razmazivati. Umasirajte malo intenzivnije, oko tri minute. Nakon toga isperite kožu kombinacijom hladne i tople vode.
 
I, naravno, ne zaboravite da bez vježbanja i pravilne prehrane nema učinkovitih i trajnih rezultata. 
 
Zato je ovaj savjet više za one koji se nikako ne mogu riješiti tog površinskog sloja celulita unatoč zdravoj prehrani, ispijanju puno tekućine i redovitom vježbanju. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara