Utrka s popustom se vraća

Utrka s popustom se vraća
Foto: Press

KRENULA je sezona godišnjih odmora. Svi aktivni sportaši i rekreativci sada će pokazati što su radili proteklih mjeseci u teretanama i na atletskim stazama. Slijedi nekoliko tjedana izležavanja, sunčanja i uživanja u raznim morskim, ali i kopnenim turističkim destinacijama. 

Ako ubrzamo vrijeme za nekoliko tjedana, dolazimo na početak rujna. Lagano ste se već vratili s godišnjih odmora na svoje poslove i ulazite u predjesensku monotoniju. Kako biste održali motivaciju na zadovoljavajućem nivou, baš tada, nakon godišnjih odmora i kao uvertira u jesen, sprema se nova utrka s popustom - "9zarez99 2019". 

Lokacija utrke ostaje ista kao i prethodnih godina, jezero Orešje nedaleko od Svete Nedelje. Utrka će se održati u nedjelju, 8. 9. 2019., sa startom u 10 sati. Vas, dragi trkači, čekaju dvije discipline. Jedna od njih je skoro pa klasična desetka, ali ipak nije – utrka na 9,99 km, već dobro poznata kao "Desetka s popustom", dok je druga osmišljena pod sloganom "Pakleno dobra utrka" te iznosi izazovnih 6,66 km. Svaki od trkača koji završi utrku dobiva jedinstvenu finišersku medalju, dok se vizuali majica razlikuju ovisno o utrci koju ste odabrali. 

Zato, ne ostaje vam ništa drugo nego prijaviti se za jednu od utrka, dobro kalibrirati svoje Garmine te prihvatiti izazov i paziti na svaki istrčani metar ne bi li vaši satovi pokazali točno 9,99 ili 6,66 kilometara.

Nakon utrke za one najbrže slijede nagrade, a za sve ostale organizator će se pobrinuti da kući ne odu praznog želuca. I, da, kažu da je dobra zabava zagarantirana.

Svoje prijave za utrku možete poslati, kao i sve informacije vidjeti na linku: https://registration.mylaps.com/9zarez99-2019, dok ostale obavijesti i objave možete pratiti na Facebook događaju utrke.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara