Žena krivi pedikuru za pulsirajuće mjehure i ogromne medicinske račune

Žena krivi pedikuru za pulsirajuće mjehure i ogromne medicinske račune
Foto: Facebook

CHELSEA LLOYD kaže da je nakon uobičajene pedikure zaradila bakterijsku infekciju na lijevom stopalu. Tvrdi da je samo dva sata nakon geliranja nožnih noktiju na stopalu izbio osip. Dva dana kasnije pretvorio se u velike, bolne, pulsirajuće mjehure.

Liječnik joj je rekao da je riječ o bakterijskoj infekciji koju je uzrokovao stafilokok te prepisao antibiotike, kremu i injekcije steroida. S obzirom na to da živi u Americi, liječenje ju je stajalo više od 500 dolara, odnosno preko 3300 kuna.

Chelsea je posjetila salon, pokazala stopalo pa joj je vlasnica ispisala ček na iznos od 307 dolara (2044 kune). Međutim, kada su joj liječnici antibiotike naplatili još 200 dolara (1330 kuna), salon je odbio pokriti i taj trošak. 

Vlasnica salona ističe da Chelsea nije zaradila bakterijsku infekciju u njenom salonu, iako je platila prvi liječnički račun. Zato je Chelsea imala namjeru tužiti je, ali si ne može priuštiti odvjetnika. No želi podići svijest o tome što joj se dogodilo i upozoriti žene da pripaze rade li im tehničari manikuru i pedikuru čistim, dezinficiranim priborom, kao i da pripaze na uvjete u salonu koji posjećuju.

Ovakve infekcije obično su bezazlene, ali ponekad mogu ugroziti i život ako bakterija dospije u zglobove, kosti ili krvnožilni sustav. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara