Zvijezda Moderne obitelji pokazala kako izvodi plank kojem duguje vitku liniju

Zvijezda Moderne obitelji pokazala kako izvodi plank kojem duguje vitku liniju
Foto: Instagram

GLUMICA Ariel Winter oduvijek je iskreno govorila o svom tijelu, težini i tjelovježbi. Isklesan trbuh pokazala je nekoliko puta, a sada je odlučila dati detaljniji uvid u svoju rutinu.

21-godišnja zvijezda serije Moderna obitelj obavila je snimku s treninga i dokazala da je u odličnoj formi. Osim što je super fit, iznimno je snažna, a to dokazuje varijacija planka koju je izvela uz pomoć osobnog trenera.

“Danas sam pokušala vježbati, nije savršeno, ali idem prema cilju”, napisala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ARIEL WINTER (@arielwinter)

U snimci koju je objavila zauzima pozu takozvanog medvjeđeg planka s kliznim podlogama na stopalima. Koljena su joj odignuta od tla, a onda dodirne lijevo rame desnim dlanom, a desno lijevim pa gura noge unazad klizeći stopalima po podu i vraća se u početnu poziciju. 

“Dodirivanje ramena je aktivan pokret koji zahtijeva iznimnu snagu. Morate dodirnuti suprotno rame i održati tijelo mirnim. Trebate uključiti core i imati snažne ruke da biste izveli ovu vježbu. Doima se jednostavno, ali doista nije”, komentirala je za časopis Women’s Health trenerica Betina Gozo.

Iako su se mnogi preznojili samo gledajući ponavljanja koja radi Ariel, ona djeluje kao da to odrađuje s iznimnom lakoćom. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara