Je li ovo najveća mačka koju ste ikad vidjeli?

Je li ovo najveća mačka koju ste ikad vidjeli?

Foto: Screenshot Youtube 

ONA je stvarna.
 
Njezino ime je Pickles, a zbog svoje veličine dobila je nadimak Catasaurus Rex. Radi se o mački koja ima 9 kilograma te je dugačka gotovo 1 metar, a spašena je i udomljena prošle godine. Zna se da u sebi nosi gene Maine Coona, jedne od najvećih vrsta te da je već bila udomljena u Kanadi, ali je vraćena u Boston, zbog neslaganja s ostalim mačkama.
 
Mačka je tražeći sretni dom završila online, a zbog svoje veličine ubrzo je postala internetska senzacija. Udomio ju je jedan mladi par, koji nije baš očekivao da će se u nju zaljubiti na prvi pogled. "On je danas nezamjenjiv član obitelji. On nam je kao sin i obožavamo ga", otkrili su.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Priznali su i kako je podizanje njihovog ljubimca, koji je veći od nekih pasa, pravi mali trening te kako je on prilično nespretan te da često upada u razne nevolje. "Jako je teško ljutiti se na njega, jer on misli da je malo mače i dalje pa se nezgode događaju."
 
Pickles se ne voli igrati s drugim mačkama, ali zato obožava maženje s vlasnicom, a pritom zauzme pola kauča, na koji inače komotno stanu tri osobe. I kao što ste i mogli pogoditi, on ima veliki apetit. "Kad je u pitanju hrana, on je poput psa. Samo će doći do vas, sjesti i buljiti, sve dok ne nestane posljednji zalogaj s tanjura. No, to nam ne smeta. On je najbolji ljubimac kojeg smo mogli poželjeti."
 
Inače, za njegovo udomljavanje biralo se između 50 potencijalnih vlasnika, a mladi par Andre i Emily na kraju su se pokazali kao najbolji izbor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara