U Rusiji rođeno bizarno janje s ljudskim licem

U Rusiji rođeno bizarno janje s ljudskim licem

Foto: Screenshot Youtube

I TO ne bilo kakvim licem, već licem ljutitog starca.
 
Jedan ruski farmer Blasius Lavrentiev, izvorno se zgrozio kad je ugledao što je na svijet donijela jedna od njegovih ovaca. Naime, janje je rođeno s ljudskim licem i to ne bilo kakvim, već licem koje nalikuje na ono nekog gnjevnog starca, kao npr. ono poznate lutke Waltera, slavnog komičara i trbuhozborca Jeffa Dunhama.
 
 
No, njegov se šok ubrzo pretvorio u veselje, kad je farmer shvatio da bi isto to janje moglo vrijediti i 10 puta više od uobičajene cijene. Vijesti su dobre i za maleno janje, jer ono neće završiti na ražnju, već u cirkusu.
 
Uzrok ovakvom antropomorfnom licu navodno je predoziranje vitaminima, a ne ono na što su prvo pomislili šaljivi lokalni stanovnici. Tako barem tvrde lokalni veterinari iz jugozapadne Rusije, gdje je janje rođeno. No, unatoč ljutitom izrazu lica, susjedi ga opisuju kao slatko i razigrano. "U isto vrijeme je slatko, ali i pomalo zastrašujuće. Ja ga se ne bojim, ali ono užasava moju djecu. Baš me zanima kako će izgledati kad naraste", otkrila je jedna susjeda.
 
Po svemu sudeći, deformirano lice životinje nije povezano sa zdravstvenim problemima te se ono ponaša kao svaka druga beba, što znači da će normalno živjeti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;