Vlasnica mora u starački dom: Pružimo predivnom Jazi dom kakav zaslužuje

Vlasnica mora u starački dom: Pružimo predivnom Jazi dom kakav zaslužuje

Foto: Udruga Luna

PAS JAZO, od milja zvan Bubi traži dom, i to ne zato što ga je netko napustio ili zato što ga ne žele, nego zato što njegova vlasnica odlazi u starački dom.

Udruga za zaštitu životinja Luna iz Orahovice u Slavoniji objavila je na svojoj Facebook stranici da je vlasnica do zadnjega odbijala odlazak u dom, ali se, nažalost, zdravlje ne slaže s takvom odlukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Starica je jedva pokretna i krhka, ali suza suzu stiže za svojim Bubijem. On je mlad pas, treća godina, uredno cijepljen, vrlo dobar i mazan. Kao štene je spašen iz šinteraja. Ima istančane vrline jazavčara, priče o njemu su fascinantne i ne znam koju bih izdvojila, samo jedna od njih je da je baka pala na snijeg, a on je počeo lajati i grebati po ogradi dok god susjedi nisu reagirali", ističe volonterka koja je objavila informaciju.

"Lanac ne zamjerajte jer pas sruši staricu, igrao bi se i ogradu dobro ne zatvori pa može izaći na cestu koja je glavna i tik uz ogradu. Ona u dom odlazi 10. kolovoza, od tada Bubi ostaje sam", ističe volonterka.

Kontakt za Jazu ili Bubija je 099 2998 381. Pomozimo mu naći dom kakav zaslužuje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara