Bez obzira na to koliko ste zauzeti, pronađite vrijeme za svog ljubimca

Bez obzira na to koliko ste zauzeti, pronađite vrijeme za svog ljubimca
123rf.com

PSI znaju i osjećaju koliko vremena imamo za njih i, iako se puno njih uspješno adaptira, neki su jednostavno tužni i nesretni ako ih nesvjesno počnemo zapostavljati.

Kada su štenci, provodimo dosta vremena igrajući se s njima, učeći ih novim stvarima, vodimo ih na razne izlete i u društva. Kada ostare, nekako se sve to smanji.

Iako možda teže hodaju i ne mogu više toliko trčati i igrati se s vama, potrebni ste im i potrebno im je vrijeme za njih.

Većina vlasnika nesvjesno smanji vrijeme provođenja sa svojim ljubimcem. Psi su vrlo odana bića koja će se strpljivo veseliti svakoj minuti posvećenoj njima.

Potrudite se i vi provesti više vremena s njima, makar jedan od sedam dana, jer oni provode s nama samo dio našega života, dok smo mi njima čitav život.

Znamo da nam je život ubrzan i da smo stalno u nekoj gužvi, ali dopustite si uživati u bezbrižnom danu ili barem satu sa svojim najboljim prijateljem.

Pogledajte kako izgleda jedan dobro proveden pseći dan i krenite u takvu avanturu sa svojom njuškom.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara