Bokserica i haski gadno su se posvađali, razlog tomu je urnebesan

Bokserica i haski gadno su se posvađali, razlog tomu je urnebesan
Screenshot: Rumble

SIGURNO ste pogledali mnogo videa u kojima psi raspravljaju sa svojim vlasnicima. Nekada se osjećaju krivima pa se žele ispričati na svoj način, a nekada ne žele priznati pogrešku pa se inate, no rjeđe viđamo videa u kojima se svađaju dva psa. Ovaj video prikazuje upravo jednu takvu svađu. Bokser i haski našli su se usred debate zbog toga što se jednostavno previše razlikuju.

U svakoj debati imamo dvije strane i ni jedna ne želi biti nadglasana. Glavni akteri ove su bokserica Bella i haski Shadow. Bella je razigrana i prepuna energije, a Shadow više voli izležavanje i odmaranje koje može trajati satima. Kujica Bella ne odustaje od svog nauma. Ona želi namamiti lijenog haskija na igru, no uzalud.

On joj uporno pokazuje da se ne planira maknuti s mjesta te da ga Bella baš i ne zanima. Ne možemo ni zamisliti koliko je njoj to teško podnijeti s obzirom na to da se radi o kujici koja obožava biti u centru pozornosti. No ovaj preslatki par nasmijao je tisuće ljudi, i to baš zbog toga što se nikako ne mogu složiti. Sigurni smo da će i u vaš dan unijeti dozu smijeha i uljepšati ga barem na tren. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara