Buldog pratio divlje životinje na TV-u pa učinio nešto što je oduševilo vlasnike

Buldog pratio divlje životinje na TV-u pa učinio nešto što je oduševilo vlasnike
Screenshot: YouTube

NAŠI se ljubimci obožavaju uključiti u aktivnosti koje volimo raditi. Nekada su to radnje koje zahtijevaju više energije i kretanja. Oni obožavaju šetati sa svojim vlasnicima, trčati, planinariti, kupati se u moru, no isto tako vole hobije i aktivnosti koje nas opuštaju.

Svi dobro znamo koliko vole izležavanje, popodnevno drijemanje i spavanje. No na internetu je danas sve više videa u kojima mačke i psi sa zanimanjem zure u TV ekrane. Nerijetko se pokušavaju uključiti u ono što na ekranima čine ljudi ili životinje.

Nekada im nije jasno što se to zbiva, a nekada nam se čini da shvaćaju cijelu priču koja se odvija iza ekrana. Ovaj buldog voli gledati TV, a nerijetko ima interakciju sa životinjama i ljudima koje se nalaze "s druge strane ekrana".

Ovoga je puta zapazio nešto čudno u divljini pa je pozvao svoju sestru da mu pomogne napraviti reda. Njegovi su vlasnici sve to snimili i odlučili su staviti na internet kako bi nasmijali i druge ljude. Nisu imali pojma da će taj video pogledati više od dva milijuna ljudi. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara