Made in Croatia: Nezadovoljne ponudom na tržištu pokrenule vlastiti brend - ´hoodice za pse´

Made in Croatia: Nezadovoljne ponudom na tržištu pokrenule vlastiti brend - ´hoodice za pse´

Foto:Dawg Swag

NEZADOVOLJNE ponudom odjeće za pse na hrvatskom tržištu Maja Cvetković i Viktorija Šebalj došle su na ideju o proizvodnji odjeće za pse s hrvatskim potpisom. Konkretno, o pokretanju branda Dawg Swag.

Simpatične poduzetnice, ali prije svega ljubiteljice životinja svoj brend predstavit će na izložbama pasa koje se od danas do nedjelje održavaju na Zagrebačkom velesajmu.Tim povodom zamolili smo ih da nam odgovore na nekoliko pitanja.

Dawg Swag - o čemu se zapravo radi?

Razlozi za pokretanje branda bili su naši psići Mo (yorkshire terijer) i Rhodri (tea cup šnaucer). Nismo bile zadovoljne postojećom ponudom odjeće za pse, a istovremeno smo bile primorane kupovati istu jer su se naši ljubimci smrzavali tijekom šetnji po hladnoći.

Nakon lansiranja kolekcije naišle smo na mnoštvo pozitivnih reakcija i drago nam je da su vlasnici pasa prepoznali našu ideju.Kako nastaju simpatične 'hoodice' za pse?

Odjeća za pse, kao i pakiranje u potpunosti su proizvedeni u Hrvatskoj gdje možemo nadgledati svaki korak proizvodnje.

Okupile smo tim koji nam pomaže u svim segmentima proizvodnje i koji nam je pomogao izrealizirati sve naše ideje. Trenutno u ponudi imamo „hoodie“ za pse u raznim bojama i veličinama. Prilikom pokretanja branda odlučile smo da nećemo raditi kompromis oko kvalitete materijala te da ćemo koristiti samo one najbolje.

Vesele i šarene boje dodatno naglašavaju veseli karakter naših psića te omogućuje da budu psi sa stavom. U budućnosti ćemo ponudu proširiti na kabanice te dodatke za kućne ljubimce.Predstavite nam trenutnu kolekciju?
 

Naša trenutna ponuda fokusirana je na psiće kojima je potrebna dodatna zaštita od hladnoće, ali smo u procesu razvijanja proizvoda za sve pse, bez obzira na veličinu i pasminu.

Nakon istraživanja, došle smo do spoznaje da je u inozemstvu svijest o oblačenju pasa puno raširenija te nam je u planu širenje i na inozemna tržišta.

Smatramo da ljubav prema psima i briga o njima ne poznaje granice te se nadamo da će i Hrvati također uvidjeti nužnost oblačenja svojih ljubimaca.Gdje se ista može kupiti?

Postojeću ponudu Dawg Swag proizvoda možete pogledati na našoj web stanici www.dawg-swag.com, gdje ćemo uskoro pokrenuti i web shop putem kojeg ćete moći svojim četveronožnim prijateljima kupiti udobnu, toplu i trendi hoodicu."Poruka za kraj?

Pozvale bismo sve ljubitelje pasa da nas posjete na međunarodnoj izložbi pasa, CACIB-u, koja će se održati od 27.-29.11. na Zagrebačkom velesajmu, gdje ćemo svim posjetiteljima omogućiti poseban popust.

Posjetite nas na međunarodnoj izložbi pasa #CACIB-u, na Zagrebački Velesajam, od 27.-29.11., gdje smo svim posjetiteljima pripremili popust od 15 % :-)

Posted by DAWG SWAG on Wednesday, November 25, 2015
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara