Djevojčica davala puse psu, a on joj uzvratio na najslađi mogući način

Djevojčica davala puse psu, a on joj uzvratio na najslađi mogući način
Screenshot: YouTube

DJECA u ljubimcima vide savršene prijatelje i životne suputnike. Mnogi roditelji smatraju kako je to prevelika obaveza za njih, no mnogi će svojoj djeci ispuniti želju te će udomiti to maleno biće. Već smo se više puta uvjerili kako su psi i djeca savršena kombinacija. Uz psa djeca uče mnoge stvari - kako voljeti na pravi način, biti predan, obziran i kako ispunjavati svoje obaveze.

Život sa psima i malom djecom uvijek je zabavan i zanimljiv. Najbolje je kada djeca i psi postanu pravi prijatelji koji se brinu jedni za druge. Nakon što se dijete nauči na ljubimce, odnosno nakon što se nauči prema njima ponašati kako treba, te kada se psi naviknu na dijete, dogodi se spoj kojem malo tko može odoljeti.

Iako su prednosti života s ljubimcima velike i brojne, neki ljudi ipak misle da psi ne bi trebali biti u dodiru s malom djecom. No roditelji ove djevojčice nisu jedni od njih. Oni svom psiću dopuštaju igru i interakciju s malenom djevojčicom. Snimili su svoju curicu kako ljubi svog najboljeg četveronožnog prijatelja, a on joj je uzvratio na najslađi način. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara