FOTO Neobično prijateljstvo između belgijskog ovčara i sove iznenadit će sve ljubitelje životinja

FOTO Neobično prijateljstvo između belgijskog ovčara i sove iznenadit će sve ljubitelje životinja

Foto: Tanja Brandt

NEKA prijateljstva između životinja mogu začuditi nas ljude - ovo je priča o jednom takvom. Divno, ali neobično prijateljstvo između belgijskog ovčara i sove iznenadilo je cijeli svijet. Kako i ne bi? Sigurni smo da ste se dosad susreli s mnogim neobičnim pričama o čudnim prijateljstvima u životinjskom svijetu, o nekima smo i pisali, ali ovo prijateljstvo je drugačije od svega što ste vidjeli.

Njihova vlasnica i profesionalna fotografkinja za životinje - Tanja Brandt - odlučila je podijeliti njihove fotografije kako bi svijetu pokazala da je među životinjama sve moguće. Oduvijek je voljela životinje. Za razliku od njezine obitelji, Tanja obožava životinje otkako je bila beba. Kada je bila mala, skupljala bi lutalice s ulice i skrivala ih od roditelja.

Obožava ljepotu, snagu, lojalnost, hrabrost i prijateljstvo koje čovjek dobije od njih. Mnogo je naučila od njih i kaže da bi se dosta ljudi trebalo ugledati na životinje. O prijateljstvu između ovog psa i sove nećemo govoriti puno jer njihove fotografije pričaju priču. Pripremite se za nešto nevjerojatno. 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara