FOTO Ova kujica je zbog zdravstvenih problema 3 puta ostala bez doma

FOTO Ova kujica je zbog zdravstvenih problema 3 puta ostala bez doma

Foto: Suzana Svečnjak

MINA je kujica u tipu engleskog buldoga koja ima svega 3 godine i, prilično tipično za pasminu, puno zdravstvenih problema. U ove tri godine Mina je ostala bez doma 3 puta i sada je smještena u Udrugu S-pas gdje se divno brinu za nju i pomažu joj da bude sretna i zdrava.

Ova kujica veliko srce i želju za životom i, unatoč svim problemima, ona je vesela i mazna. Ona ima tešku displaziju kukova i volonteri su se odlučili na operaciju kako bi umanjili bol koju Mina trpi i pomogli joj da ostane pokretna što dulje.

Curka je operirana, desni kuk bio je puno lošije, no sada je pred njom rehabilitacija koja će trajati dugih 6 mjeseci. Mina ne smije hodati po stepenicama, ne smije se penjati niti skakati. Volonteri traže za nju dom u Zagrebu ili bližoj okolici kako bi mogla nastaviti ići kod istog veterinara.

Ova kujica je strpljiva i tolerantna, slaže se s drugim životinjama, a najviše uživa u maženju. Mina je samo jedna u nizu pasa koja zbog nekontroliranog i neodgovornog uzgoja trpi bolove i ima puno zdravstvenih problema.

Podijelite Mininu priču i pomozite joj pronaći obitelj koja će je voljeti, a volonteri Udruge spremni su pomagati udomiteljima koliko god je potrebno. Sve informacije o ovoj predivnoj kujici možete dobiti na Facebook stranici Udruge S-pas by Gloria Malin ili na telefon : 091 318 56 90 i 097 641 47 22 .

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara