FOTO Ovi nevaljali psi uhvaćeni su na djelu, no odbijaju priznati da su napravili glupost

FOTO Ovi nevaljali psi uhvaćeni su na djelu, no odbijaju priznati da su napravili glupost

Foto: Facebook

KADA su vaši ljubimci zločesti i zašto vas ponekad ne slušaju? Sigurno ste više puta pokušali dati odgovor na ovo pitanje. Psi će napraviti nešto što ne smiju i neće vas poslušati najčešće u ranoj dobi. Dok su još štenci, oni ne razumije vaše naredbe i radit će po svom.

To nije ništa neobično. No i odrasli psi ponekad znaju biti zločesti. To se događa kada nisu raspoloženi, ako osjećaju nelagodu ili bol te ako su predugo sami. Umjesto da ih kaznite, pokušajte shvatiti zašto je došlo do određenog ponašanja kako biste im ubuduće na drugačiji način pokazali što smiju, a što ne smiju. Mi smo uvjereni da su psi s ovih fotografija doživjeli neviđenu dosadu.

Njihovi su vlasnici bili okupirani nekim drugim stvarima, a kada su ih ispustili iz vida, psi su pronašli način da se zabave. Tko bi im zbog toga zamjerio? Stoga, ako ne želite da vam pas radi gluposti po kući, posvetite mu više vremena. A ako se "glupost" ipak dogodi, fotkajte ga i napravite smiješnu i slatku uspomenu. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara