Govorili su da je preagresivna za udomljavanje, a onda se dogodilo "čudo"

Govorili su da je preagresivna za udomljavanje, a onda se dogodilo "čudo"
Screenshot: YouTube

O PROŠLOSTI pasa koji završe u azilima i udrugama često se ne zna puno. No uvijek je lako prepoznati znakove lošeg tretiranja i života koji nije bio najljepši. Psi koji dožive ružne stvari, odbacivanje i zlostavljanje, imaju gadne posljedice. Neki od njih su preplašeni, neki su užasno nepovjerljivi, a neki čak i agresivni.

Haski kujica Luna, po riječima volontera, spadala je u posljednju skupinu. No bez obzira na priču o njezinoj agresivnosti, jedna ju je obitelj odlučila udomiti te upoznati s već udomljenim haskijem. Blu je često zavijao i zanovijetao dok je živio životom jedinca, a kada je Luna konačno došla u njegov život, to se promijenilo.

Ona je prestala pokazivati bilo kakve znakove agresivnosti, a Blu je konačno dobio partnera za sve radosti, avanture i poneku glupost koju napravi u kući. Njihovi vlasnici postali su još bogatiji i sretniji ljudi, jedini je problem što više ne mogu saznati tko je krivac za te gluposti koje se dogode kada nitko ne gleda. Ova predivna priča dokaz je da za svakog psa postoji dom, samo je potrebno pronaći ljude koji će mu ga znati dati. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara