Gurao je šapice kroz kavez da privuče pozornost kad god bi netko prolazio

Gurao je šapice kroz kavez da privuče pozornost kad god bi netko prolazio
123rf.com

MLADI pit bul pronađen je na cesti u Dallasu mršav i dehidriran, na mjestu koje nekima služi kao odlagalište neželjenih životinja. Ostavljen je kraj prometne ceste i imao je sreće što su ga pronašli na vrijeme jer mnogi psi ondje stradavaju pokušavajući prijeći cestu.

Spasili su ga volonteri lokalnog društva za zaštitu životinja i dobio je ime JJ. Iako je spašen s ceste, kavez za njega, kao i za bilo kojeg drugog psa, nije rješenje. Sklonište u kojem je smješten je improvizirano i ima samo 6 kaveza.

Tamo nitko ne dolazi i nitko ne posjećuje te pse. Nakon dva tjedna i dalje se nitko nije javio za njega pa su ga stavili na listu za eutanaziju. U to sklonište dolazi volonterka Marina Tarashevska koja ga čisti i šeta pse.

Kad ga je prvi put pustila iz kaveza, samo je u strahu hodao oko njezinih nogu i nije se micao, kao da je očekivao da će ga netko udariti. Marina ga je vratila u kavez i krenula kući, no on ju je zaustavio na način koji slama i najtvrđa srca.

Naime, gurao je šape što više može kako bi dotaknuo volonterku i kao da ju je molio da ga spasi.

Marina je znala da hitno mora nešto napraviti i kontaktirala je organizaciju Dallas DogRRR, koja je odmah reagirala i smjestila ga kod privremenih udomitelja, gdje se oporavlja i socijalizira.

Pokazao je da je veseo i zaigran pas velikog srca. Želimo mu da što prije pronađe svoju obitelj i topli dom.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara