Gurao je svoje šapice kroz kavez kako bi ga netko zamijetio

Gurao je svoje šapice kroz kavez kako bi ga netko zamijetio
Marina Tarashevska/ Dallas DogRRR

MLADI pit bul pronađen je na cesti mršav i dehidriran u Dallasu, na mjestu koje nekima služi kao odlagalište neželjenih životinja. Ostavljen je kraj prometne ceste i imao je sreće što su ga pronašli na vrijeme jer mnogi psi tamo stradavaju pokušavajući prijeći cestu.

Spasili su ga volonteri lokalnog društva za zaštitu životinja i dobio je ime JJ. Iako je spašen s ceste, kavez za njega, kao i za bilo kojeg drugog psa, nije rješenje. Sklonište u kojem je smješten je improvizirano i ima samo 6 kaveza.

Tamo nitko ne dolazi i nitko ne posjećuje te pse. Nakon dva tjedna i dalje se nitko nije javio za njega pa su ga stavili na listu za eutanaziju. U to sklonište dolazi volonterka Marina Tarashevska pomagati kod čišćenja i šetnje pasa.

Kada ga je prvi put pustila iz kaveza, on je samo hodao u strahu oko njihovih nogu i nije se micao, kao da je očekivao da će ga netko udariti. Marina ga je vratila u njegov kavez i krenula kući, no on ju je zaustavio na način koji slama i najtvrđa srca.

Naime, on je gurao šape što više može kako bi dotaknuo volonterku i kao da ju je molio da ga spasi.

Marina je znala da hitno mora nešto napraviti i kontaktirala je organizaciju Dallas DogRRR, koja je odmah reagirala i izvukli su ga van te je smješten kod privremenih udomitelja, gdje se oporavlja i socijalizira.

Pokazao je da je veseo i zaigran pas velikog srca. Želimo mu da što prije pronađe svoju obitelj i topli dom. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara