Hiperaktivni psi konačno su pronašli stalan dom, a njihova najdraža aktivnost oduševit će vas

Hiperaktivni psi konačno su pronašli stalan dom, a njihova najdraža aktivnost oduševit će vas

Screenshot: YouTube

ENVY i Zain bili su potpuni stranci, no povezivala ih je ista stvar. Nitko ih nije htio udomiti jer su bili previše svojeglavi i hiperaktivni. Promijenili su nekoliko domova i razočarani se vraćali u azile. No jedna žena odlučila je udomiti ih oboje. Vrlo brzo postali su najbolji prijatelji. Envy je prvo naučio "grliti" predmete, a kada je u njegov život ušao Zain, sve se promijenilo. Grljenje je postala njihova najdraža aktivnost i nitko nije mogao vjerovati da ih njihova vlasnica nije izdresirala da to rade.

Oni su nerazdvojni i potpuno luckasti. Mnogim bi ljudima bilo teško pratiti njihov tempo, no njihova je vlasnica odlična u odgoju i dresuri. Priznaje da su ponekad vrlo teški, no ona nikada nije odustala. Nakon nekog vremena, u njihove živote ušlo je i maleno štene. Njihova vlasnica kaže da iako su ponekad luckasti i neukrotivi, nikada nije pomišljala da ih napusti. Divno je vidjeti osobu koja ima toliko strpljenja i ljubavi za pse koje svi drugi odbacuju. Njihov život je vrlo šaren, dinamičan i ispunjen, a kako izgleda jedan njihov dan, možete vidjeti u videu koji slijedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara