Htjela je snimiti slona, no nije imala pojma da će je katapultirati surlom

Htjela je snimiti slona, no nije imala pojma da će je katapultirati surlom
Screenshot: YouTube

UČENICA koja je imala bliski susret sa slonom u ovom videu odlučila je prepričati priču koja stoji iza toga svega. Ona i njezinih nekoliko kolega otputovali su u Afriku sa školom na dvanaest dana. Cilj im je bio pričati s ugroženom djecom i djecom ovisnicima te im pomoći u odvikavanju i dati im priliku za školovanje u jednom od centara za edukaciju.

Let im je trajao oko dvadeset sati, a nakon toga vozili su se autobusom još deset sati. Nakon svega toga, odlučili su da je prvi dan najbolje iskoristiti za laganu šetnju safarijem i rezervatom kako bi upoznali životinje koje do tada nisu imali priliku vidjeti. Nju je najviše oduševio slon jer joj je to najdraža životinja.

Slonovi se mogu slobodno kretati na površini od četrdeset kilometara kvadratnih, a navečer dolaze u rezervat po hranu i na kupanje. Kada je djevojka iz videa ugledala slona, oduševila se. Odlučila je prići mu bliže kako bi ga pomazila i bolje snimila. No onda se dogodio preokret.

Slon joj je surlom izbio mobitel iz ruku te ju je udario po rebrima. Kaže kako je udarac surlom ekvivalentan udarcu desetorice muškaraca. No iako ju je udario poprilično jako te ju, kako sama kaže, katapultirao, nije imala nikakve posljedice, a cijele ove anegdote rado se prisjeća. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara