I psi mogu voljeti i imati svoje ljubavne priče

I psi mogu voljeti i imati svoje ljubavne priče

Foto: 123rf.com

VALENTINOVO je dan zaljubljenih, iako je ljubav uvijek prisutna, na ovaj dan volimo je pokazivati malo više. Ispričat ću vam priču o jednoj nevjerojatnoj ljubavi između mog psa i ujakove kujice. Bart je bio haski nekoliko godina mlađi, a Boni sterilizirana kuja rotvajlera.

Oni su provodili dane zajedno, spavali zajedno, igrali se i ljubili. No ujak se odselio 4 km dalje s Boni, a Bart je postao vrlo tužan. Kada god bi ulovio priliku, pobjegao bi ili preskočio ogradu i otrčao k svojoj ljubavi.

Proveo bi s njom neko vrijeme, izveo je u šetnju, nju bi vratio doma, a ja sam morala ići po mladog gospona psa i dovesti ga kući. Nije postajao način kako ga spriječiti, penjao se kao pauk po ogradi koja je visoka 2 metra. Za ljubav njemu ništa nije bilo teško.

Prije 5 godina Boni je uginula od starosti, a Bart je to osjetio i zavijao je i plakao neprekidno danima. Kada je uhvatio prvu priliku da pobjegne, otišao je do njene kuće i tužno cvilio i sjedio pred ulaznim vratima. No njegove Boni više nije bilo, a on to nije razumio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeće 4 godine hvatao je prilike da ode do njenog dvorišta, samo da osjeti njen miris, a ja bih uredno sjedala u auto i išla po njega. Pomazila bih ga, a on je pokunjeno ušao u auto. A onda je Bart ostario i više nije mogao hodati pa je prestao tražiti svoju Boni, ili je možda shvatio da je nema, ne znam.

Ono što znam, da mi je netko ispričao da može postojati ovakva ljubav, rekla bih da nije istina. Uvjerila sam se da je istina, tužna i prekrasna ljubavna priča. Pokažite na današnji dan malo više ljubavi svojim dragim ljubimcima. Podijelite s nama ako imate slične priče!

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom èlanku vezanom uz kuæne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara