Jedan od pasa potrgao joj japanku, vrlo je brzo shvatila tko je kriv za to

Jedan od pasa potrgao joj japanku, vrlo je brzo shvatila tko je kriv za to
Screenshot: YouTube

SVE JE više dokaza i videa koji ukazuju na to da naše životinje shvaćaju što im govorimo, kako se osjećamo te što smiju, a što ne smiju činiti. Ponekad, kad njima to odgovara, prave se da nas nisu razumjeli ni riječi. Ponekad nas iznenade jer budu tu u najtežim situacijama i tada osjete da nismo dobro te da trebamo njihovo društvo i pomoć.

Oni vrlo brzo i lako uče te dobro znaju što u svom domu smiju raditi, a što ne smiju. No ponekad jednostavno prekrše ta pravila. Zašto? Rekli bismo iz dosade, zbog toga što im nedostajemo i radi igre.

Nekada potrgaju stvari do kojih nam baš i nije stalo, a ponekad unište nešto što smo jako voljeli, no mi im nikada doista ne zamjerimo. Ovaj je video još jedan dokaz za navedeno. Obitelj ima dva psa, a jedan od njih potrgao je vlasnici japanku. Nije joj trebalo dugo da sazna o kojem je riječ. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara