Kad se mala krila slože: Pčele se udružile kako bi skinule čep s bočice meda

Kad se mala krila slože: Pčele se udružile kako bi skinule čep s bočice meda
Screenshot: Reddit

PRIRODA oko nas i životinje su čudo i to nitko ne može osporiti. Svakoga dana za to imamo mnoštvo dokaza. Nekada su to hrabri ljubimci koji spase svoje vlasnike od katastrofa koje su predvidjeli, nekada su to čudesna životinjska prijateljstva koja se rode među pripadnicima potpuno različitih vrsta, a nekada je to njihov timski rad.

Ovo posljednje tema je jedne Reddit grupe u kojoj se okupljaju ljudi koji dijele fotografije i snimke životinja koje si međusobno pomažu i podržavaju se. Nedavno objavljen video u toj grupi oduševio je milijune ljudi. Glavne njegove zvijezde su pčele koje su okusile pravdu, a mi se usuđujemo reći da pravda nikada nije imala slađi okus.

Letjele su i gledale svoja posla, a onda ih je zaustavio poznat miris koji se širio zrakom. Bio je to miris ploda njihova rada - miris meda - a one su pomislile kako moraju uzeti ono što im pripada. Zajedničkim snagama podigle su čep s bočice i navalile na med. Kad se mala krila slože, sve se može! Pogledajte to u videu koji slijedi.

Bees being bros by working together to remove honey bottle cap. from r/AnimalsBeingBros
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara