Kad su vidjeli životinju u nevolji, vodenkonji su doplivali i otjerali krokodila

Kad su vidjeli životinju u nevolji, vodenkonji su doplivali i otjerali krokodila
Screenshot

OVAJ gnu je umalo nastradao kada je u potrazi za vodom naišao na krokodila koji se iznenada pojavio i ugrizao ga za nogu. Gnu se pokušavao osloboditi, ali izgledalo je kao da mu nema pomoći. Bilo je jasno da će kad tad morati odustati i predati se svojoj sudbini. Krokodil ga je vukao sve dublje u vodu i čekao pravi trenutak za konačan napad.

Međutim, ono što nisu očekivali ni gnu ni krokodil je to da će se nakon nekog vremena blizu njih pojaviti znatiželjni vodenkonji. Dva vodenkonja, jedan veći i jedan manji, približili su se životinji u nevolji te nakratko promatrali što se događa. Kada su shvatili da se ispod vode krije krokodil, veći vodenkonj je potrčao prema njima, a krokodil je morao pustiti iscrpljenog gnua.

Gnu je iskoristio svoju priliku te odmah pobjegao na sigurno, a vodenkonji heroji dobili su spontani pljesak ljudi koji su snimali ovu napetu scenu.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara