Kada bi netko prošao kraj njegovog kaveza, ovaj pas bi gurao šape da ga dotakne

Kada bi netko prošao kraj njegovog kaveza, ovaj pas bi gurao šape da ga dotakne
Screenshot

MLADI pit bul pronađen je na cesti mršav i dehidriran u Dallasu, na mjestu koje nekima služi kao odlagalište neželjenih životinja. Ostavljen je kraj prometne ceste i imao je sreće što su ga pronašli na vrijeme jer mnogi psi tamo stradavaju pokušavajući prijeći cestu.

Spasili su ga volonteri lokalnog društva za zaštitu životinja i dobio je ime JJ. Iako je spašen s ceste, kavez za njega, kao i za bilo kojeg drugog psa, nije rješenje. Sklonište u kojem je smješten je improvizirano i ima samo 6 kaveza.

Tamo nitko ne dolazi i nitko ne posjećuje te pse. Nakon dva tjedna i dalje se nitko nije javio za njega pa su ga stavili na listu za eutanaziju. U to sklonište dolazi volonterka Marina Tarashevska pomagati kod čišćenja i šetnje pasa.

Kada ga je prvi put pustila iz kaveza, on je samo hodao u strahu oko njihovih nogu i nije se micao, kao da je očekivao da će ga netko udariti. Marina ga je vratila u njegov kavez i krenula kući, no on ju je zaustavio na način koji slama i najtvrđa srca.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara