Kako izgleda život iza rešetaka isprobao je Tomfa iz Kawasaki 3p

Kako izgleda život iza rešetaka isprobao je Tomfa iz Kawasaki 3p
Helping Animals

JOŠ jedna kampanja projekta Helping Animals čiji je dio i Tomfa - Tomislav Vukelić, vokal Kawasaki 3p benda iz Zagreba je u realizaciji. Kakav je osjećaj biti u kavezu i iščekivati da te netko dođe pomaziti, nahraniti i pustiti u šetnju osjetili su i Tomfa i Dingo. Projekt je napravljen kako bi se ljudima dočarao taj pogled životinje koja s nestrpljenjem očekuje da je netko primijeti.

Dio životinja koje se nalaze po skloništima i udrugama su nekada bili nečiji ljubimci, a onda su im postali teret i postali su neželjeni. Ljubimci su naša odgovornost od trenutka kada ih prihvatimo u naš dom i trebali bismo biti odgovorni za njihove živote koliko god da trajali.

Ljubimci nisu predmeti koji se mogu odbaciti bez posljedica. I oni imaju emocije, osjećaju tugu i bol. Zamislite samo da provedete veći dio života u kući, na toplome, slobodni i voljeni, a onda odjednom postanete nepoželjeni i završite u kavezu.

Kampanja "Iza rešetaka" će se zaokružiti izložbom fotografija životinja iz raznih skloništa s ciljem da se podigne svijest ljudi o udomljavanju životinja isto kao i o odgovornom i aktivnom vlasništvu.  

Tomfa i Dingo nisu bili sretni što moraju biti u skučenom prostoru i jako su se razveselili kada su ih pustili van. Volite životinje, ne napuštajte ih i pomažite im! 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara