Kujica se nije prestajala smiješiti nakon što su je spasili s ulice

Kujica se nije prestajala smiješiti nakon što su je spasili s ulice
Screenshot: YouTube

ŽIVOT na ulici užasno je težak za ljubimce. Stvari su još gore ako su ti ljubimci još nedovoljno veliki da bi se donekle mogli pobrinuti sami za sebe. Ova malena kujica za dlaku je izbjegla smrt. Netko ju je ostavio kraj prometne ceste i bila je spašena u zadnji tren.

Nakon što su je doveli u azil, nije se prestajala smiješiti. Njezin predivni osmijeh i molećive oči privukli su i njezine sadašnje vlasnike. Iako su doma imali već nekoliko spašenih životinja, morali su je udomiti. Danas je kujica Layla najsretnija kujica na svijetu. Njezin karakter vrlo je brzo isplivao na površinu.

Pokazala je svojim vlasnicima koliko je hrabra, razigrana i snalažljiva. Obožava svoje sustanare, a iako su veći od nje, nije joj problem ukrasti im igračke ili se uvaliti u njihov krevetić. Njima je trebalo vremena da je prihvate, no danas su najbolji prijatelji koji uživaju u zajedničkom životu. 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara