Maca je četiri dana bila zarobljena u kutiji koju je njezina vlasnica poslala na drugi kraj države

Maca je četiri dana bila zarobljena u kutiji koju je njezina vlasnica poslala na drugi kraj države

Foto: Facebook

NESTALNOST mačjih osjećaja je vrlo poznata stvar, osobito kada se radi o osjećajima vezanim uz ljude. Nekada nas obožavaju, a nekada su potpuno nezainteresirane. No, ljubav prema kutijama je stalna. Ove preslatke čupavice obožavaju se zavlačiti u kutije.

Bez obzira koliko novih igračaka dobile, one će prije odabrati kutiju u kojoj je ta igračka stajala. No, jedna maca iz Italije dobro će promisliti prije nego opet uđe u kutiju. Njezina igra i znatiželja doveli su je u vrlo nezgodnu situaciju. Zavukla se u kutiju u koju nije smjela. Ne vidjevši da je njezina ljubimica unutra, vlasnica je kutiju poslala na drugi kraj Italije.

Maca je četiri dana "putovala" i pravo je čudo što je preživjela. Kada su radnici lokalne kurirske službe primijetili da se jedna od kutija miče, odlučili su je otvoriti. Ono što su zatekli unutra ostavilo ih je bez teksta. Bilo je čudno vidjeti macu na ovakvom mjestu, no još je čudnija bila činjenica da je preživjela toliki put. Maca nije imala nikakve posljedice osim zbunjenosti i dehidracije.

Četiri je dana njezina vlasnica bila u potpunom očaju. Nije mogla pronaći svoju ljubimicu, a kada su joj obznanili gdje je, sjela je auto i uputila se s juga na sjever. Ova je maca nekim čudom preživjela i sada je na sigurnom. Nadamo se da se više neće upuštati u ovakve avanture te da neće imati nikakve posljedice od neplaniranog puta. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara