Mačak je prešao 20 kilometara kako bi se vratio obitelji koja ga je odbacila

Mačak je prešao 20 kilometara kako bi se vratio obitelji koja ga je odbacila

Foto: SPCA, Wake County

KRAJEM drugog mjeseca ovaj mačak je ostao bez doma. Njegova obitelj ga je dovela u sklonište i ostavila. Mačak Toby nije znao što je loše napravio i zašto se sada nalazi u nekoj čudnoj prostoriji i u nekom kavezu, te nije znao gdje je nestala njegova voljena obitelj.

Toliko su mu jako nedostajali da je odlučio pobjeći i pronaći ih. Nakon što je prešao više od 20 kilometara i ponovno pronašao svoju izgubljenu obitelj. nije znao što će mu se dogoditi. Sav sretan što je opet s njima nije ni sanjao da će ga opet odvesti u sklonište.

Ovaj put ga nisu htjeli ostaviti nego uspavati jer nisu željeli da im se vrati. Javno sklonište je odbilo uspavati mačka i kontaktirali su Društvo za prevenciju okrutnosti nad životinjama koje je odmah pristali uzeti Tobyja.

Toby je pregledan od veterinara i ustanovljeno je da ima upalu gornjih dišnih puteva te je pozitivan na mačju sidu. Mačke s ovom bolešću mogu poživjeti dugo, no potrebno im je malo više pažnje. Tobyjeva priča se proširila po društvenim mrežama i ljudi su se počeli javljati sa željom da mu pruže ljubav i dom.

Mačak je udomljen prošli petak, u svojoj novoj obitelji ima još dva mačka i odmah im je svima pokazao koliko je dobar i drag. Vrlo brzo se oslobodio i zauzeo krevet, no njegovoj novoj obitelj to ne smeta jer znaju da nakon svega što je prošao zaslužuje sve što poželi.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara