Na vegane pucali farmeri nakon što su oslobodili 16 kunića s njihove farme

Na vegane pucali farmeri nakon što su oslobodili 16 kunića s njihove farme
Foto: Mythical Mia

VEGANSKI aktivisti u Španjolskoj oslobodili su 16 kunića s jedne farme, a ono što se dogodilo nakon toga nisu nimalo očekivali. Voditeljica ove akcije, koju javnost na društvenim mrežama poznaje pod imenom Mythical Mia, dokumentirala je cijeli fijasko te je objasnila što se dogodilo.

Farmeri su ih najprije napali metalnim šipkama, a kada je došla policija, zamolili su vegane da u miru napuste farmu. To su i učinili, a nakon nekoliko minuta farmeri su ih počeli pratiti, opkolili su njihov auto s pet drugih auta te su im lupali po prozorima i prijetili im.

Nakon što su nazvali policiju, farmeri su se razbježali, no to nije bio kraj. Nakon što su se uvjerili da je policija otišla, ponovno su ih počeli pratiti te su pucali u njihov automobil. Razbili su im stražnje staklo na automobilu, a Mia je dobila manju ozljedu na licu.

"Prekrivena sam krvlju, evo što su nam napravili farmeri čije smo kuniće oslobodili", rekla je Mia te je dodala kako je najbitnije da su životinje konačno slobodne. Kunići su živjeli u užasnim uvjetima, a jedan je imao tešku infekciju uha te je prevezen veterinaru. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara