Nadzorna kamera snimila hrabru macu koja je spasila bebu od pada sa stepenica

Nadzorna kamera snimila hrabru macu koja je spasila bebu od pada sa stepenica
Screenshot: YouTube

LJUBIMCI su preslatka mekana stvorenja koja će samo svojim izgledom izmamiti osmijeh na lice i svaki dom činiti toplijim. Oni mogu postati naši životni suputnici, prijatelji, pa čak i liječnici. No, to nisu sve njihove uloge. Oni mogu postati i pravi spasitelji, heroji i anđeli čuvari. Pravi primjer za to je maca iz ovog videa. Ona je svog malenog vlasnika spasila od teških ozljeda.

Nikome nije jasno zašto je tako mala beba ostavljena bez nadzora, no to se jednostavno dogodilo. Beba je u jednom trenutku krenula prema stepenicama, a hrabra maca doslovno ju je otjerala prema drugom kraju sobe. Iako mnogi pišu kako se maca samo htjela igrati, svatko tko ima mačku zna da su i one jednako brižne kao i psi. Jedan od brojnih komentara na ovaj događaj govori tomu u prilog.

Jedan čitatelj napisao je kako ljudi mogu vjerovati u što god žele, no on ima priču koja potvrđuje to da je ova maca spasiteljica. Kada je još bio beba njegova je majka posegnula za odjećom kako bi ga presvukla, a on se u tom trenutku počeo okretati i pao je s kauča. Kako bi izbjegao udarac o tlo, njihova mačka u sekundi se stvorila ispod njega te mu ublažila pad. Video spašavanja bebe možete pogledati u nastavku. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara