Nadzorna kamera snimila najslađi trenutak između prolaznika i lutalice

Nadzorna kamera snimila najslađi trenutak između prolaznika i lutalice
Foto: Twitter/bendemistims

U SUBOTU, u ranim jutarnjim satima, Metin Can Şener hodao je doma ne sluteći što će mu se dogoditi. Iz potpunog mraka istrčao je psić i mašući repom krenuo prema njemu. Metin ga je odmah prepoznao, bio je  to psić koji često dolazi na njegovo omiljeno mjesto za ispijanje kave. U njegovom omiljenom kafiću, ali i na ulicama, Metin i on često se druže.

No ovo jutro ipak je bilo posebno. Metin mu je prišao pa su, kako sam kaže, odlučili zaplesati. Sve su to zabilježile nadzorne kamere kafića, a Metin i psić nisu imali pojma da će postati glavna tema kafića, ali i društvenih mreža. Metin je za The Dodo rekao kako o ovom psu mnogi mještani, uključujući i njega, vode računa.

Hrane ga, maze i paze. On ga, nažalost, ne može primiti u svoj dom jer je udomio četiri psa s ulice. Nadamo se da će psić sa snimke vrlo brzo pronaći stalan dom, a do tada ne sumnjamo u dobrodušnost turskih građana, koji su poznati po tome da o svojim lutalicama vode računa. U nastavku pogledajte snimku plesa koja je zadivila cijeli svijet.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara