Nestrpljivi haski htio probuditi vlasnika, no priča je dobila posve drugi kraj

Nestrpljivi haski htio probuditi vlasnika, no priča je dobila posve drugi kraj
Screenshot: YouTube

NAŠI nas ljubimci često ne žele pustiti na miru. Kada si zacrtaju neke stvari, jednostavno mora biti po njihovom. Nekada nam ne dopuštaju odmor jer se baš u tom trenutku žele igrati ili ići u šetnju. Svaki vlasnik dobro zna koliko puta je stavio potrebe svog ljubimca ispred svojih potreba i svatko će priznati da mu to nije nimalo teško.

No što se dogodi kada je vašem ljubimcu baš do aktivnosti, a vama se nikako ne ustaje iz kreveta? Svi to dobro znamo. Iz kreveta ćete morati ustati kad-tad, no neki će vlasnici uspjeti svom psu objasniti da ustajanje mora još neko vrijeme pričekati.

Upravo to se dogodilo i ovom psu. Njihov ljubimac neće imati izbora i morat će im se pridružiti. Njegov mali vlasnik još uvijek nije za napuštanje kreveta i igra će morati malo sačekati. Sigurni smo da se na kraju cijele ove priče ovaj slatki haski nije bunio, jer koji pas ne voli izležavanje u krevetu svog vlasnika? 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara