Njemački ovčar pazio malene ptičice te dokazao da je najbolji čuvar

Njemački ovčar pazio malene ptičice te dokazao da je najbolji čuvar
Screenshot: YouTube

PAS JE vjeran i odan čovjekov prijatelj, a njemački ovčar pravi je dokaz za to. Svaka osoba koja voli pse reći će sve najbolje o ovoj pasmini. Već desetljećima, njemački ovčari slove za najposlušnije i najpametnije pse. Ne postoji mnogo pasmina koje mogu parirati njemačkim ovčarima kada je u pitanju lojalnost. Ovi su psi spremni dati život za svog vlasnika. 

Ako je ovaj pas dio velike obitelji, prema svim njezinim članovima će se ponašati vjerno i štitit će ih do kraja života. Osim što su nevjerojatno pametni, oni su prije svega odlični čuvari. Iako ih ljudi smatraju opasnima, oni će rijetko kada napasti čovjeka - to će se dogoditi jedino ako brani svoje vlasnike.

Da su pravi zaštitnici i odlični čuvari, dokazao je upravo ovaj njemački ovčar. Vlasnici su mu prepustili na čuvanje jato malenih prepelica, a on je svoj posao obavio savršeno. Predivno je gledati ih zajedno!

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara