Od lutalice do heroja

Od lutalice do heroja

 Screenshoot:YouTube

BOSCO je pronađen pothranjen i s ozlijeđenom nogom. Volonteri za zaštitu životinja pretpostavili su da ga je udario auto te su ga odveli kod veterinara na kompletan pregled. No snimke nisu pokazivale nikakve traume. Volonteri tada nisu ni slutili koliko će se Bosov život drastično promijeniti nakon što su ga spasili.

Corey je vojni veteran koji se nakon povratka iz Iraka nikako nije osjećao dobro, pratile su ga noćne more, bio je neispavan i stalno gnjevan. Jedne besane noći, Corey je počeo istraživati o službenim psima i naišao na stranicu "Warrior's Best Friend". Bez obzira na to gdje je tražio, nešto ga je stalno vraćalo baš na tu stranicu. Psa Bosca spasili su volonteri koji se bave rehabilitacijom i školovanjem napuštenih pasa da postanu službeni psi veteranima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boscu je više od svega bio potreban čovjek koji je mogao biti uz njega čitavo vrijeme. Nakon 6 mjeseci obuke u centar je došao Corey i upoznao Bosca i njih dvojica su na prvu kliknuli. Bosco je doslovce dobio najbolju moguću priliku da stalno ima uz sebe nekoga tko ga toliko voli i kome je potreban. Njih dvojica pronašli su se u najgorim trenucima svog života i ta dva "slomljena" života su se spojila i postala jedan - sretan život. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara